My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Fjällräven Högvilt Jakker til hverdag Grøn Dametøj,fjallraven keb,fremragende værdi hot samlinger

DKK3,845.41  DKK1,922.70Spar: 50% off
  • Model: Fjällräven 001075
  • 7806 Antal på lager
  • Fjällräven Högvilt Jakker til hverdag Grøn Dametøj,fjallraven keb,fremragende værdi hot samlinger

Vælg venligst:Antal

Fjällräven Högvilt Jakker til hverdag Grøn Dametøj,fjallraven keb,fremragende værdi hot samlinger_checkout
fjällräven sarek Fjällräven Dametøj jakker til hverdag , Fjällräven Högvilt Jakker til hverdag Grøn Dametøj,fjallraven keb,fremragende værdi hot samlinger fjällräven odense,ny stil

Varm knælang jakke til stillesiddende jagt. Lavet af rolige, bløde G 1000 Silent Eco med vind- og vandtæt Hydratic foring og isolerende syntetisk polstring. G 1000 Originale forstærkninger på dele af ærmerne. Behagelig pasform og talje med fast tekstil bælte, der kan justeres med trykknapper. Der er også spalter med trykknapper for ekstra mobilitet, når du ønsker at forlænge dine fremskridt. Aftagelig hætte og mange smarte lommer til praktisk opbevaring, ligesom de to store Bellow lommer med rum til ammunition og fleece foret hånd opvarmning lommer lige under brystet. Der er også et klip i radio vedhæftet fil, en Napoleon lomme og to inderlommer. To vejs lynlås med to beskyttende flapper og knapper. Velcro ærmekanter og elastik rib for ekstra varme på håndleddene.


Specifikationer:

Koncept: Forest
Vægt (FJR): 1577 g i størrelse S
Forbruger Materiale: G 1000, Hydratic, Supreme Microloft
Ydermateriale: G 1000 Original: 65% polyester, 35% bomuld, G 1000 Silent: 65% polyester, 35% bomuld
For: 100% polyamid
Liner: 100% polyuretan
Fyld: 100% polyester Supreme Microloft
Åndbarhed (MP): 7.000 g / m2 / 24h
Vandsøjle (WC): 7.000 mm
Indeholder ikke tekstildele af animalsk oprindelse: Ja


Materiale Hydratic:

Væger væk fugt og holder dig tør:

Vind- og vandtæt tøj i Hydratic væger væk sved, for at mindske risikoen, du bliver fugtigt fra din sved, mens du stadig holder ud regn og fugt.

Vores Hydratic beklædningsgenstande beskytte mod vind, vand og sne på samme tid som de frigiver så meget organ damp som muligt (en egenskab, som mange refererer til som "vejrtrækning"). Hydratic har små, mikroskopiske porer, som er tusinder af gange mindre end en dråbe vand, men hundrede gange større end damp, hvilket betyder, at det frigiver fugt. Dette er, hvordan Hydratic tøj er vandtæt, uden at du får svedig.

Vandfast:
Vandtæthed måles i vand kolonner og tekstilerne er testet for at bestemme, hvor meget pres de kan modstå, før de begynder at lække. Jo højere vandsøjlen, desto mere tryk stoffet kan modstå. En vandsøjle på 1.000 millimeter er teknisk anses for at være vandtæt, men dette er ikke engang tæt på tilstrækkelig til udendørs aktiviteter. Ude i naturen, pres ofte er højere end det, for eksempel når du er på dine knæ på våd jord.

Det er derfor, vi udviklet Hydratic til at modstå tryk på 10.000 - 20.000 millimeter. Det betyder, at du vil forblive tør under de mest ekstreme og støt regnskyl. Uanset om du er til fods, knælende eller sidder ned.

Vindtæt:
Du har sikkert oplevet vinden chill køling fænomen på et tidspunkt. Det er den gysen, der løber gennem din krop, når vinden opfanger. Det er hovedsageligt almindeligt, når du er i områder med ekstremt koldt klima eller store højder. For at mindske risikoen for, at du vil blive kølet, Hydratic hjælper med at holde vinden ud, som ellers ville trække varmen væk fra kroppen. I stedet for at vende tilbage, kan du fortsætte på dit eventyr.

Ventilation ("Åndbarhed"):
Åndbarhed måles ved antallet af gram vand en kvadratmeter stof lader i 24 timer. Hydratic udgivelser mellem 8, 000 og 15, 000 gram. Jo højere tallet er, jo mere fugt, der er sluppet ud. For at frigive den største mængde af mulige damp, vil du finde en række smarte funktioner i vores Hydratic klæder. For eksempel er der ventilationsåbninger i armhulerne, netlommer og en skorsten krave.

Holdbar:
For at modstå aktiv udendørs brug, vores Hydratic tøj gå gennem de samme svære test som vores G 1000 stof. Udover testgrupper, der Hydratic klæder testet for slitage ved hjælp af Martindale-test. I denne test, er materialet gnides i en testmaskine igen og igen ved højt tryk. Denne test fortsætter uafbrudt i timevis eller, i tilfælde af G 1000, dage. Vi registrerer når stoffet endelig tårer og sammenligne det med, hvor mange års aktiv brug det svarer til. Vi er stolte over, at Hydratic hører til en af de udendørs verdens mere holdbare membraner.

G 1000:

En af verdens bedste udendørs tekstiler:
G 1000 er Fjällrävens eget slidstærkt og alsidig stof, et godt gennemprøvet udendørs klassiker, der vil forberede dig til alle typer af eventyr, i alle klimaer året rundt - fra troperne til polarområderne. Den tætvævet stof (65% polyester og 35% bomuld af højeste kvalitet) behandles med Grønland Wax. Denne kombination gør G 1000 en af verdens bedste udendørs stof med en række stærke egenskaber:

• Slidstærk G 1000 er meget modstandsdygtig over for slid, og dette kombineret med sin lave vægt gør det til et fremragende valg for både rejser og friluftsliv.
• Vandtæt Grønland Wax gør G 1000 tøjet meget modstandsdygtige over for regn og fugt. Det betyder, at du kan bære dem under korte regnbyger. Hvis stoffet bliver våd, vil det tørre hurtigt.
• Vindtæt Den tætte vævning gør G 1000 næsten helt vindtæt. Når imprægneret med Grønland Wax det giver fuldstændig beskyttelse mod bidende vind.
• Åndbarhed En af G 1000 mest imponerende egenskaber er dens fremragende ventilation - den effektivt frigiver fugt fra kroppen, hvilket er særligt praktisk, når tage del i anstrengende aktiviteter.
• UV-beskyttelse Stoffet giver% beskyttelse næsten 100 mod solens ultraviolette stråler (UVA og UVB), og derfor i høj grad reducerer risikoen for solskoldning.
• Mosquito sikker Den stramme vævning holder myg og andre flyvende insekter væk fra din hud - praktisk både i bjergene og skoven, eller når de rejser i varme klimaer. (Bemærk, at G 1000 Lite er ikke myg sikker.)

Supreme Microloft:

Holdbar og isolerende syntetisk polstring:
Supreme Microloft er Fjällrävens eget isoleringsmateriale og en af de førende syntetiske polstring til udendørs produkter. Kombinationen af tynde og lidt tykkere mikrofibre frembringer et fnugget materiale, som fylder beklædningsgenstanden eller sovepose med et isolerende luftlag.

Ligesom andre syntetiske polstring, kan Supreme Microloft modstå et mængde fugt uden dens isoleringsevne bliver væsentligt forringet. Dette gør Supreme Microloft et glimrende valg for en bred vifte af udendørs aktiviteter hele året rundt - især i miljøer, hvor den jakke eller sovepose er udsat for regn, stænk eller kondens, eller i klimaer, hvor nedbør veksler mellem regn og sne.

Supreme Microloft giver ikke den samme varme som ned (hvis du sammenligner et produkt med den samme mængde polstring af hvert materiale) og optager lidt mere plads, når pakket op. Men de syntetiske fibre er mere holdbare og bevarer deres fluffiness bedre efter kompression og udvidet brug. Supreme Microloft er også let at vaske og tørre.

Fjällräven Högvilt har officiel fabriksgaranti fra Fjällräven. Som en official Fjällräven forhandler, alle udendørs produkter, har to års fabriksgaranti. Hos Fjällräven København billige salg, vælger vi kun kvalitets Dametøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Jakker til hverdag der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Beskrivelse

Farve: Grøn
Fjällräven - Dametøj - Jakker til hverdag,Farve: Grøn

Copyright © 2018 www.mgfdesignsandmore.com. Powered by mgfdesignsandmore.com