My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjallraven kanken,engroshandel giver

DKK322.25  DKK161.12Spar: 50% off
  • Model: Fjällräven 001130
  • 7875 Antal på lager
  • Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjallraven kanken,engroshandel giver
Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjallraven kanken,engroshandel giver_checkout
fjällräven skoletaske Fjällräven Rygsække og kufferter rygsække 50 liter , Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjallraven kanken,engroshandel giver fjallraven skoletaske,billige

Handy regnslag med reflekterende logo. Lavet af smidig PU behandlet nylon med tapede sømme. Fremstillet i vores FN Blå sikkerhed farve, som giver optimal synlighed i al slags vejr og terræn. Komprimering med elastik i den nedre del og snøre justering. Regnen cover har også en krog, der forvandler justeringen vindfold i en guyline at forhindre regnslag fra at flyve ud i ekstreme vind. Integreret pack taske med velcro betyder det er altid lige ved hånden i tasken, når du har brug for det. Opdateret, rummelige snit, der passer 40 50 liters rygsække. Hvis du har tendens til at bære en masse på ydersiden af din rygsæk, kan du vælge en størrelse større for mere plads.


Specifikationer:

Vægt (FJR): 115 g
Ydermateriale: 70D 100% polyamid

Er du på udkig efter Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Alle Fjällräven er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos Fjällräven overlegen kvalitet, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Beskrivelse


Fjällräven - Rygsække og kufferter - Rygsække 50 liter

Copyright © 2018 www.mgfdesignsandmore.com. Powered by mgfdesignsandmore.com