My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Fjällräven Vika Sweater Sweaters Beige Dametøj,fjällräven sten jakke,billige

DKK1,270.46  DKK635.23Spar: 50% off
  • Model: Fjällräven 001058
  • 7591 Antal på lager
  • Fjällräven Vika Sweater Sweaters Beige Dametøj,fjällräven sten jakke,billige

Vælg venligst:Antal

Fjällräven Vika Sweater Sweaters Beige Dametøj,fjällräven sten jakke,billige_checkout
fjällräven rucksack no.21 large Fjällräven Dametøj sweaters , Fjällräven Vika Sweater Sweaters Beige Dametøj,fjällräven sten jakke,billige fjällräven regntøj,outlet århus

Vidunderligt varme strikkede womens sweater med klassisk skandinavisk design i blød lambswool. Høj, ribbet krave med midten længde lynlås åbning i fronten. Ribbede ærmekanter og forneden. Læder logo på ærmet. Komfort fit.


Specifikationer:

Koncept: Udendørs
Vægt (FJR): 324 g i størrelse S
Forbruger Materiale: Uld
Ydermateriale: 100% Uld
Indeholder ikke tekstildele af animalsk oprindelse: Ja


Materiale G 1000:

Nature `s helt egen funktionelt materiale:

Uld har holdt folk varme i tusinder af år og er en del af en lang tradition i friluftsliv, spille en afgørende rolle for folk som traditionelle landmænd, fiskere, brandmænd og soldater. Denne krøllet, hule fiber besidder store mængder luft, som derefter giver isolering.

Samt at det er et naturmateriale, uld er også en bemærkelsesværdig sofistikeret fiber: det er holdbart og elastisk, behagelige at have på og meget nyttigt i både varmt og koldt klima. Uld absorberer fugt, som derefter transporteres væk fra kroppen (hvor de ellers ville køle og gøre dig koldere), og det er den eneste fiber at have nogen termiske egenskaber, mens fugt. Det er især smart, når du skifter mellem tunge og lette arbejde, da det er med til at regulere din temperatur.

Uld er også naturligt resistente over for snavs og dårlig lugt, hvilket betyder, at uldtekstiler ikke behøver at blive vasket så ofte som lignende syntetiske beklædningsgenstande. Udluftning tøjet er normalt tilstrækkeligt til, at det føler ren igen.

Forskellige typer af uld:
• Normal uld fra får er isolerende, holdbar og blød. Isoleringsevnen kan varieres ved at anvende forskellige strikketeknikker for at skabe enten en jævnere eller airier struktur.
• lammeuld stammer fra den første klipning af en ung får og er ekstra blød og alsidig. Strikning teknikker kan også varieres i dette tilfælde.
• Merino uld kommer fra Merino får og er en ekstra blød, fine uld, der ikke er kløende - hvilket er hvorfor det er populært for undertøj og beklædning bæres tæt på huden.

Skynd dig at købe Fjällräven Vika Sweater, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos Fjällräven høj popularitet kan du også finde Sweaters, eller Dametøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Fjällräven Vika Sweater og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Sweaters tilbud.

Beskrivelse

Tykkelse: N/a Farve: Beige
Fjällräven - Dametøj - Sweaters,Tykkelse: N/a ,Farve: Beige

Copyright © 2018 www.mgfdesignsandmore.com. Powered by mgfdesignsandmore.com